DISTRIBUIȚI
 https://youtu.be/0UUeH8DF8uA
Primăvara începe cu o super avanpremieră la
Shopping City Timișoara. Pe 6 martie, universul Marvel cucerește cel mai  mare ecran de cinema din țară cu prima proiecție națională a unuia  dintre cele mai așteptate filme ale anului:„Captain Marvel”, în format IMAX, la Cinema City*.
Formatul IMAX beneficiază de unul dintre
cel mai performante ecrane din România, imaginile 3D fiind reproduse la o calitate superioară, ce este completată de o experiență acustică desăvârșită, prin sistemul „surround sound”. Astfel, spectatorii se bucură de un sunet care zguduie pământul, fiind de 10 ori mai dinamic  decât cel dat de sistemele standard și de un ecran uriaș, ce oferă cu până la 26% mai multă imagine decât cel dintr-o sală standard.
Toți vizitatorii Shopping City Timișoara au șansa de a se număra printre primii spectatori ce vizionează exploziva producție de Hollywood. 150 de invitații duble, cu tot cu popcorn și suc, sunt pregătite pentru ei.
Tot ce trebuie să facă este să achiziționeze produse de minimum 200 de lei din centrul comercial și să prezinte bonul (bonurile) fiscal(e) la Info Point în aceeași zi. După completarea datelor de înregistrare vor primi invitația dublă, ce le va deschide ușa către avanpremiera din 6 martie.
Concursul are loc în perioada 8 februarie – 4 martie, iar mai multe informații pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Timișoara, cu un click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ