DISTRIBUIȚI

Bösendorfer Concert Grand 280VC – Noul Bösendorfer Concert Grand 280VC poate fi admirat acum și la Muzeul de Artă din Timișoara. Inginerii Bösendorfer au găsit îmbinarea perfectă dintre abordarea tradițională a producției de pian și cea mai recentă tehnologie de măsurare și modelare științifică a sunetului. Încă de la designul inițial, pianul rămâne fidel filozofiei unice Bösedorfer, mai mult, evoluează chiar și principiul corpului de rezonanță.

Consacrați pianiști, maeștri în arta sculptării sunetului, au fost implicați în perfecționarea articulației acustice a modelului 280 Vienna Concert.

Silueta elegantă a pianului reflectă ușurința acestui instrument de a reproduce sunete nobile și excepționale cu un minim de efort; un sunet de o claritate impecabilă și totodată radiant, cu o sonoritate extrem de armonioasă și variată în colorit.

Datorită dinamicii sale uluitoare și a finisajelor de cea mai înalta calitate, pianul Concert Grand 280VC reprezintă punctul culminant al producției legendare de piane Bösendorfer.

Bösendorfer Concert Grand 280VC a fost proiectat cu artistul și audiența în minte, cuprinzând tehnologia de ultimă oră Vienna Concert și un capodastru individual pentru o ajustare perfectă în registrul acut. Pianul este fabricat manual în Austria de către inginerii profesioniști din cadrul manufacturii pentru a oferi un sunet excepțional și un design unic.

Acest pian de concert de 280cm se poate încerca în Timișoara la magazinul Soundcreation.

LĂSAȚI UN MESAJ