DISTRIBUIȚI

Voluntarii Delgaz Grid, E.ON şi reprezentanţii Inspectoratelor Judeţene pentru Situaţii  Urgenţă (IJSU) s-au întâlnit cu 1.000 de copii de la 19 instituţii de învăţământ şi biblioteci care au participat la proiectul ”Lecţii despre energie”, în perioada februarie-martie 2019.

Lecţiile despre energie au continuat în acest an în judeţele Mureş, Alba, Sibiu, Harghita, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Timiş, Arad şi Caraş-Severin. Cu acest prilej, compania a donat şi 500 de cărţi de poveşti pentru bibliotecile şcolare din cele 10 judeţe.

În regiunea de vest a ţării au avut loc activităţi în 6 şcoli (două şcoli primare din Timişoara, două şcoli primare din municipiul Ar-ad şi două şcoli gimnaziale din Caraş-Severin, aflate în localităţile Grădinari şi Măureni), beneficiari fiind în total 350 de copii;

Această activitate a fost foarte atrăgătoare şi distractivă. În primul rând am învăţat cum să procedez în situaţii de urgenţă şi am primit informaţii utile despre aceste surse de energie şi căldură”, ne-a spus Valentin Teodor, unul dintre elevii care au dorit să ne împărtăşească părerea proprie, la finalul concursului de cunoştinţe care s-a „lăsat” cu premii pentru toţi copiii.

LĂSAȚI UN MESAJ