DISTRIBUIȚI

Clubul Manufactura invita iubitorii de garage funk & pop la un concert energic, sâmbăta 20 aprilie, de la ora 20.00, în ritmurile LIVE ale trupei Funkorporation.

https://www.youtube.com/watch?v=F8d-iIF9NZY

Trupa Funkorporation s-a înființat în 2011 și interpretează piese funky, soul melancolic, mustind de bași bine plasați, voci incredibile, riffuri catchy de chitară, detalii strălucitoare din saxofon și trombon, toate aranjate bogat, cu poftă, fierbinte.

În mai 2012 formaţia a câştigat concursul de talente Médiabefutó, în august au cântat la Festivalul Peninsula iar în noiembrie au câştigat marele premiu TIMAF (Transilvania International Art and Music Festival). Au cântat în deschidere la Heaven Street Seven și PASO din Budapesta, Şuie Paparude, Byron, Compact si Moonlight Breakfast.


În 2013 trupa a fost nominalizată la categoria The best live act la Transilvania Music Awards.
În 2015 Funkorporation ia locul II la Jazz in the Park Cluj-Napoca la sectiunea interpretare si locul III la Festivalul de Muzică de Stradă din Satu Mare.

Energia muzicala din Manufactura o vor asigura membrii trupei: Horváth Hanna – voce, Székely Erika – voce, Sándor László – bas, Bajusz Gábor – tobe, Balla Szabolcs – saxofon, Τúrós Tamás – trombon şi Halmen József – chitara.

LĂSAȚI UN MESAJ