DISTRIBUIȚI

Dacă vrei să-ți amenajezi locuința este timpul să decizi ce tip de pardoseală alegi pentru fiecare cameră, gresia sau parchetul laminat. Gresia este un material folosit frecvent de proprietarii de locuințe dar nu este recomandată pentru toate camerele. Parchetul laminat are o textură mai frumoasă, un aspect care se potrivește foarte bine în aproape orice încăpere a casei.

Ce gresie folosim în acest an pentru amenajarea casei? Gresia este colorată, are diferite texturi, este recomandată de designeri mai ales pentru hol, bucătărie și baie. Plăcile de gresie sunt într-o gamă variată de modele specifice aproape fiecărui stil de design. Pentru baie modelele sunt foarte frumoase, pot îmbunătăți cu siguranță aspectul acestei încăperi.

 

În anul 2019 sunt în trend plăcile de gresie în formă hexagonală care formează un design elegant tip fagure de miere. Designerii recomandă acest tip de gresie și pentru podeaua și pentru pereții din baie. De asemenea, este la modă gresia în formă de solzi de pește care a fost în tendințe și în alți ani. Acest stil este foarte interesant și potrivit pentru baie. Sunt recomandate combinațiile de culori în nuanțe de verde și albastru-deschis, tonurile de verde-brad, turcoaz, azur, albastru-marin și alb.

Nuanțele de gresie în tendințele modei sunt cele întunecate, de gri, albastru marin.

O altă tendință în acest an este reprezentată de gresia colorată, cu modele foarte interesante, mai ales modele geometrice și florale. Acestea sunt în tonuri de roz-deschis, verde, gri, roșu-grena. De asemenea, se poară gresia verticală, plăcile fiind dreptunghiulare, lungi și înguste.

Parchetul laminat este în tendințele anului 2019 în materie de design interior.

Tendințele modei la pardoseală se schimbă în fiecare an, dar parchetul laminat rămâne mereu în preferințele designerilor. Această excepție apare pentru că an după an apar noi nuanțe de culori, care corespund tendințelor de design. Pentru podea este recomandat parchetul laminat deoarece acesta arată grozav, este o combinație perfectă între preț și calitate.

Alături de parchetul laminat sunt în tendințele modei și alte tipuri de pardoseli:

  • Cele din lemn masiv, care sunt perfecte pentru sănătate și elegante pentru casă
  • Cele din plută sau din bambus care sunt convenabile ca preț și au un aspect estetic deosebit, care este apreciat de oameni
  • Marmura și piatra naturală care conferă un aspect foarte frumos în casă, sunt durabile și rezistente în timp.

Parchetul laminat are o structură convențională, este suficient de rezistent și durabil, imită diferite texturi și culori de lemn natural. Pentru a arăta și mai interesant decorul de interior al casei, sunt recomandate diferite elemente, obiecte și piese de mobilier pentru podea cum sunt pernele, taburetele, vasele din lemn sau ceramică, plantele verzi în ghiveci, covoarele lucrate manual și alte lucruri de înaltă calitate care au ceva deosebit ce ține de eleganță și artă.

Parchetul laminat este un tip de pardoseală elegantă care se poate folosi în orice tip de locuință. Are un preț accesibil și se montează foarte ușor. Este ușor de întreținut și arată foarte bine în orice cameră a casei. Pentru ca parchetul laminat să fie perfect finisat se recomandă accesoriile și plintele parchet care imită lemnul. Plintele au rolul de a acoperi spațiul dintre perete și parchet, de a masca cablurile electrice din casă, de a proteja peretele, tencuiala și tapetul aplicat, de a oferi un aspect decorativ frumos în cameră.

Cele mai frumoase modele de plintă parchet de pe plinta-parchet.ro se pot achiziționa acum la prețuri avantajoase și într-o gamă variată de culori, stiluri și materiale. Este vorba despre gama de produse plintă parchet București, de modele de plintă parchet lemn, plintă parchet mdf, plintă parchet duropolimer de densitate mare și altele.

Foarte apreciată de oameni este plinta parchet albă care se potrivește în multe variante de decorațiuni interioare. De asemenea, oamenii aleg și plinta decorativă care poate fi vopsită în funcție de preferințe în culoarea dorită care să se potrivească perfect decorului din acea cameră. Plinta se poate vopsi cu vopsea ceramică, vopsea acrilică, vopsea de vinil, cu emulsie sau cu latex. Indiferent de alegere, plinta decorativă va arăta foarte frumos, va avea culoarea dorită de client. Acum ai posibilitatea de a alege o plintă parchet ieftină în magazinele online, realizată din materiale de calitate care au caracteristici de durabilitate mare și rezistență bună în timp.

LĂSAȚI UN MESAJ