DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara susţine o serie de evenimente. Astfel, după câștigarea unei competiții la nivel național cu peste 32 de orașe concurente, dăm  startul seriei de evenimente “Bucurie în Mișcare” la Timișoara. Evenimentul este organizat de Asociația 11even, cu sprijinul Kaufland România. Vă așteptăm pe parcursul zilelor de 4 și 5 mai, cu mic cu mare în Parcul Copiilor, cu activități antrenante.

Sâmbătă se anunță mai multe momente cu Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România, dar și demonstrații interesante de dans sportiv și balet, zumba, kangoo, sport pe scaun (!), inițiere în mersul pe picioroange. Duminică, participanții vor învăța să-şi relaxeze mușchii cu Masaj Kiku și să se tonifice folosindu-se de propria greutate, se vor iniția în Bachata şi vor asista la demonstrații antrenante de tango, kick-box și aikido. Pe parcursul ambelor zile vor fi puse la dispoziția amatorilor de mișcare un panou de cățărare și spații amenajate pentru mini-fotbal, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ștafete, tenis cu piciorul, badminton, volei, schi pe asflat/iarbă, slow biking, circuit cu obstacole. Cei care se înscriu în competițiile selectate vor putea participa la tombola cu premii “Carnețelul de Mișcare”.

Bucurie în Mișcare oferă în premieră părinților și profesorilor posibilitatea de a testa gratuit înclinația copiilor între 6 și 16 ani către un anumit sport, prin SportAnalytik. Dezvoltată în cooperare cu Universitatea Charles din Praga, metoda este utilizată, în acest moment, în peste 16 țări la nivel mondial pentru a-i ajuta pe copii să-și găsească sportul preferat. Înscrierile se fac la fața locului în amândouă zilele de festival, la cortul SportAnalytik.  Iată cum arată agenda celor două zile de festival:

Sâmbătă, 4 mai 2019

Program la scenă:
10.30 Warmup cu Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon România 2018
11-12 Demonstrație dans sportiv – Club Sportiv Magnum Team
12-13 Antrenament de tonifiere pentru toate grupele musculare cu propria greutate – Fit Zone
13-14 Competiții Bucurie în Mișcare
14-15 Invitat special – Beatrice Olaru (antrenament family, sesiune discuții și autografe)
15-16 Street dance cu Roxana Pitur
16-17 Zumba alături de Edina Taurescu
17-18 Dans contemporan și balet – Școala de balet Denisse
18-20 Kangoo Power & Kangoo Dance cu Ildiko Marica – Kangoo Club România

Ateliere:
10-12 Pictură pe față – Anca Basarab
11-12 Sport pe scaun, Stretching, Relaxare, Masaj și Momentul motivațional de creștere a stării de spirit – atelier condus și susținut de multiplul campion mondial în sporturi extreme Cojocnean Ștefan-Iulian și No Limits Team
10-13 Jocurile prieteniei cu EnterGame Events
11-13 Circuite obstacole cu Beatrice Olaru
15-16 Atelier copii – figurine emoticoane din hârtie – CrisFest
16-18 Baloane modelabile și concursuri cu Ramona, animatoare petreceri copii Timișoara
16-20 Curs prim ajutor – Salvo
16-21 Inițiere în mersul pe picioroange moderne pentru copii și adulți – atelier condus și susținut de Cojocnean Ștefan-Iulian și No Limits Team.

Duminică, 5 mai 2019

Program la scenă:
11-14 Relaxarea mușchiilor alături de Masaj Kiku
11-13 Activități Șturlubatice
12-13 Antrenament cu ghete de sărit – Fit Zone
14-15 Jocuri Bucurie în mișcare
15-16 Demonstrație și inițiere în Bachata – Salsalicious Dance
16-17 Demonstrație kick-boxing – Club Sportiv Somo Kick Boxing
17-18 Aikido, demonstrație și atelier interactiv – Shindo Dojo Timișoara, FRAA
18-20 Demonstrație Tango – Tango Malena
18-20 Battle Hip Hop – Competiție deschisă tuturor participanților.

Ateliere:
10-20 Povestea firelor colorate – De la copii pentru copii
11-12 Sport pe scaun, Stretching, Relaxare, Masaj și Momentul motivațional de creștere a stării de spirit – atelier condus și susținut de Cojocnean Ștefan-Iulian și No Limits Team.
10-12 Pictură pe față – Anca Basarab
11-17 Trăim mișcarea alături de Leul Curajos – Asociația Little People
16-18 Baloane modelabile și concursuri cu Ramona, animatoare petreceri copii Timișoara
16-20 Curs prim ajutor – Salvo
16-21 Inițiere în mersul pe picioroange moderne pentru copii și adulți – atelier condus și susținut de Cojocnean Ștefan-Iulian și No Limits Team.

Pe parcursul ambelor zile:
Evaluare abilități fizice copii – SportAnalytik; panou  de cățărare, mini-fotbal, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ski pe asfalt/iarba, fun tenis, slow biking, ștafete, tenis cu piciorul, badminton, volei, circuit cu obstacole pentru cei mari și pentru cei mici, tombola cu premii Carnețelul de Mișcare.

LĂSAȚI UN MESAJ