DISTRIBUIȚI

Începând de astăzi, 07.05.2019, Muzeul de Transport Public „Corneliu Mikloşi” are autorizaţie de securitate la incendiu, din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş, adică și posibilitatea de a desfășura evenimente publice în condiții de siguranță.

În cel mai scurt timp, Muzeul „Corneliu Mikloşi”, din cadrul Societăţii de Transport Public Timiş, în colaborare cu asociaţiile şi ONG-urile locale va organiza, în locaţia de pe bulevardul Take Ionescu nr. 83, evenimente culturale, expoziţii, training-uri, conferinţe şi alte activităţi culturale şi sociale cu impact pozitiv pentru urbea noastră.
”Ţinem să mulţumim pe această cale colegilor noştri din cadrul societăţii, pentru implicarea de care au dat dovadă, în ceea ce priveşte obţinerea autorizaţiei ISU. Nu în ultimul rând, adresăm mulţumiri domnului Lucian-Vasile Mihoc, Inspectorul Şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş, pentru excelenta colaborare”, transmite conducerea muzeului.

LĂSAȚI UN MESAJ