DISTRIBUIȚI

Pentru al doilea an consecutiv, Shopping City Timișoara este gazdă a unei etape din cadrul campionatului național de Baschet 3×3, cea mai nouă disciplină sportivă inclusă la Olimpiadă. Circuitul, care include mai multe orașe din România, se va opri la Timișoara în weekendul 18-19 mai, iar înscrierile încep de astăzi, 13 mai, de la ora 15:00.

Pasionații noului sport olimpic pot accesa site-ul 3la3.ro, unde vor găsi toate informațiile necesare, precum și formularul de înscriere gratuită. Lista se va închide în momentul în care este atins numărul limită de echipe – 40, sau miercuri, 15 mai, la ora 23:00.

În premieră, din acest sezon Sport Arena Streeball oferă posibilitatea ca participanții să se înscrie preferențial la orice etapă din circuit, contra unei sume de 1.200 de lei. Taxa de participare garantează participarea la competiție, precum și câte 2 maiouri personalizate cu numele echipei și cu numere la alegere pentru fiecare jucător. Înscrierile preferențiale se fac prin e-mail la adresa 3×3@sportarena.ro.

Evenimentul Raiffeisen Bank Timișoara Streetball va avea loc în interiorul Shopping City Timișoara, terenul fiind amenajat la parter, în zona magazinului Zara. Această amplasare le va permite și simplilor spectatori să se poate distra prin participarea la diferite concursuri amuzante, ce vor avea loc pe tot parcursul celor 2 zile de competiție.

 

LĂSAȚI UN MESAJ