DISTRIBUIȚI

Timp de o lună de zile, la Shopping City Timișoara, „Este atât de ușor să apeși play pe Summer Fun”, este campania care-i recompensează pe vizitatorii centrului comercial cu super premii.

Din 20 mai și până pe 30 iunie, este atât de ușor să câștigi bilete la Neversea și Untold, încât vizitatorii nu trebuie decât să își facă obișnuitele cumpărături în magazinele din cadrul Shopping City Timișoara. Pentru fiecare 100 de lei cheltuiți, aceștia primesc o șansă de a merge fie la festivalul de la malul mării sau la cel din inima Ardealului. Centrul comercial a pregătit 60 de bilete la Neversea și 60 la Untold, ce vor fi câștigate în urma tragerilor la sorți săptămânale (10 bilete pentru fiecare festival/săptămână).

Dacă pregătirile pentru cel mai fierbinte sezon al anului au costat peste 300 de lei, atunci Shopping City Timișoara îi premiază pe clienți cu unul dintre cele 1.000 de seturi de cosmetice Yves Rocher (gel de duș + lapte de corp). Vizitatorii trebuie doar să se prezinte cu bonul/bonurile fiscal(e) la Info Point, în aceeași zi în care au făcut cumpărăturile.

Și, pentru că momentele de poveste din această vară trebuie împărtășite cu prietenii, marele premiu al campaniei este un iPhone XS Max. Pentru a intra în tragerea la sorți, clienții trebuie să facă achiziții de minimum 100 de lei, ceea ce înseamnă o șansă la Marele Premiu. Practic, fiecare 100 de lei cheltuiți reprezintă o șansă în plus.

Mai multe detalii despre „Summer Fun” pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ