DISTRIBUIȚI

Cercul de donatori, evenimentul care ne aduce împreună pentru a sprijinii cauze din comunitate, e mai potrivit să se numească de data aceasta: Picnicul donatorilor, care va avea loc sâmbătă, 25 mai 2019, 13.00-16.30, zona Ronaţ, Str. Pastorilor, nr. 20

Principiul care stă la baza Cercului de donatori este acela că fiecare om pasionat de o idee, oricât de nebunească ar fi, are capacitatea minunată de a-i atrage pe alții în cercul său și de a atrage toate resursele necesare îndeplinirii ei.

Pornind de la credinţa că cel mai mare impact îl au proiectele realizate împreună, vă propunem să ne unim energiile în jurul a două noi iniţiative ale Fundaţiei Comunitare Timişoara şi a unei cauze de suflet:

1. #Grădinescu la Timişoara, un proiect care are în centru grădinăritul urban şi oamenii care se simt bine lucrând împreună, aproape de natură;
2. FACEM un fond de finanţare dedicat creşterii gradului de implicare în viaţa comunitară din vecinătăţi;
3. Susţine un super-erou, alături de ARPID – Asociatia Romana a Pacientilor cu Imunodeficiente Primare Fără comunitate, nu avem imunitate!

Vă aşteptăm cu chef de picnic şi de a descoperi oameni cu iniţiativă şi visele lor, iar pe cei mici cu ateliere artsy şi loc de joacă.

Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să completaţi formularul de participare: http://tiny.cc/az5q6y

LĂSAȚI UN MESAJ