DISTRIBUIȚI

Pui de Curaj este un minunat proiect non profit, pornit din necesitatea de a învăța copiii cum să interacționeze armonios cu câinii, într-un mediu care oferă siguranță. Evenimentyl este programat pentru data de 1 iunie, de la ora 11.00, în Parcul Botanic.

Cum se întâmplă asta? Într-un țarc securizat, unde se va afla un cățel dresat și stăpânul acestuia, va fi invitat un părinte cu un copil, cel mic fiind învățat cum să interacționeze și să se joace în siguranță cu câinele.

Prezența câinilor în viața noastră are un impact pozitiv, stimulându-ne și influențându-ne starea și interacțiunile interpersonale, dezvoltând comportamentele prosociale precum: prietenia, empatia, altruismul, non-agresivitatea, dar și dispoziția pozitivă. Cu toate acestea, o bună parte dintre noi, încă de mici, suntem învățați să ne ferim de aceste animăluțe, ni se induce ideea că toți sunt agresivi și toți ne vor face rău – o abordare fundamental greșită.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre proiect, vă rugăm să urmăriți pagina de facebook Pui de Curaj. De asemenea, dorim să menționăm faptul că programul poate să sufere mici modificări.

LĂSAȚI UN MESAJ