DISTRIBUIȚI

Cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo, ajunge în Timișoara în perioada 6 iunie – 26 iunie și va putea fi vizitată de la 10.00 la 18.00, de marți până sâmbătă, inclusiv, la Muzeul de Artă Timișoara.  Deschiderea expoziției are loc pe 6 iunie, de la orele 18.30.

Evenimentul este organizat de Fundația Eidos și face parte din expoziția anuală World Press Photo, itinerată în întreaga lume, fiind montată în peste 100 de spații din peste 45 de țări și vizitată de peste 4,5 milioane de oameni la fiecare ediție.
Fotografiile adunate în acestă expoziție vorbesc prin intermediul imaginilor de impact despre teme actuale ale mapamondului, conflicte politice sau armate, despre schimbările climatice, sociale sau despre poveștile de succes ale oamenilor. Fiecare fotografie este însoțită de o explicație scrisă care informează privitorul despre contextul care a prilejuit realizarea acesteia. De asemenea, fotografiile sunt atent verificate, pentru a se confirma autenticitatea lor.

Prin parteneriatul cu Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ambasada Olandei în România, după București, expoziția este deschisă publicului în Timișoara (7 iunie – 26 iunie) și Cluj-Napoca (3 iulie – 24 iulie)

LĂSAȚI UN MESAJ