DISTRIBUIȚI

Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfășurat duminică, 16 iunie a.c., o acţiune de combatere a comerţului cu produse contrafăcute sau neaccizate.

Pe timpul acțiunii ce a avut loc în zona pieţei „Flavia” din municipiul Timişoara, a fost depistată o persoană care oferea, spre comercializare, recipiente din sticlă ce aveau, în conținut, un lichid cu miros de parfum și care purtau numele unor mărci consacrate.

Jandarmii au stabilit identitatea persoanei în cauză, ca fiind un bărbat în vârstă de 39 ani, cu domiciliul în municipiul Timișoara. Existând suspiciunea că parfumul oferit spre comercializare este contrafăcut, jandarmii au ridicat, în vederea confiscării, 19 recipiente găsite asupra persoanei în cauză. De asemenea, au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că „punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare” constituie infracţiune, prevăzută şi sancţionată de Legea nr. 84/1998, actualizată.  

LĂSAȚI UN MESAJ