DISTRIBUIȚI

În 2 și 4 iulie între orele 18.00 și 20.00, locuitorii cartierului Dacia sunt invitați în Parcul Dacia pentru a se întâlni și discuta cu inițiatorii proiectului CiviCultura.

Marți, 2 iulie, între orele 18.00 și 20.00, 
membrii trupei de teatru Thespis și ai Asociației Culturale Diogene, organizatorii programului CiviCultura, vor fi prezenți în Parcul Dacia pentru a se întâlni cu locuitorii zonei și pentru a afla care sunt problemele din cartierul lor și cum le pot rezolva împreună. Culegerea problemelor din cartier va duce la crearea unei ședințe de improvizații deschise tuturor, ce va avea loc în data de 4 iulie între orele 18.00 și 20.00 tot în Parcul Dacia.

Colectarea problemelor de interes din 4 cartiere din oraș (Dacia, Sinaia, Complexul Studențesc, Traian) reprezintă un nou pas al proiectului CiviCultura (după desfășurarea a 5 ediții de CivicTalk) și presupune aflarea problemelor locuitorilor din cartier legate de comunitatea în care trăiesc. Voluntarii vor lucra în grupuri vizibile, costumați teatral, vor lua interviuri trecătorilor și vor informa oamenii despre evenimentele care vor avea loc în următoarele luni.

LĂSAȚI UN MESAJ