DISTRIBUIȚI

Suntem în mijlocul verii și plajele sunt pline de oameni pregătiți pentru mult soare și relaxare din plin. Cea mai mare atenție este îndreptată bineînțeles asupra reprezentantelor sexului frumos care își etalează cu mândrie siluetele.

Pregătirea pentru plajă

Când se pregătesc pentru mersul la plajă toate femeile au grijă să aibă costume de baie care să le pună în valoare formele.

Astfel, pentru doar câteva ore sau zile pe litoral unele sunt gata să scoată din buzunar sume cu adevărat impresionante. Dar mai importantă decât accesoriile vestimentare este o piele pregătită pentru plajă și mai ales pentru soare.

Un prim pas, foarte important în acest sens este îngrijirea permanentă a pielii cu ajutorul produselor potrivite. Apoi, pentru un plus de siguranță, majoritatea doamnelor vor să aibă o piele catifelată, cât mai plăcută la atingere.

Epilarea – un aliat de nădejde pentru o piele superbă

De ajutor în realizarea acestei dorințe este și epilarea. Aceasta poate fi de mai multe feluri, în funcție de nevoile, de preferințele sau de bugetul beneficiarelor. Una dintre cele mai cunoscute metode este epilarea cu ceară. Aceasta nu este foarte dureroasă și nici foarte costisitoare. În plus, rezultatele epilării durează perioade mai lungi. Epilarea cu ceară se poate face în condiții de casă sau la un salon specializat.

În ambele situații e nevoie de următoarele componente: un încălzitor pentru ceară, o rezervă, benzi pentru înlăturarea cerii și ulei care se aplică la finalul procedurii.

Alege un încălzitor sau decantor ceară potrivit

Dacă rezervele de ceară și benzile se termină  destul de des, atunci încălzitorul de ceară este produsul pe care îl cumperi o singură dată și îl folosești în mai multe rânduri.

În acest sens există o gamă variată din care se poate alege cel mai convenabil încălzitor cu ceară. Astfel, pentru cineva care vrea să îl folosească exclusiv în scopuri personale există varianta de încălzitor de ceară simplu. Pentru saloanele de specialitate indicat este un încălzitor de ceară dublu sau cele care au mai multe funcții, pentru o eficiență mai mare.

Tot la saloanele de frumusețe mai putem întâlni recipiente cunoscute sub denumirea de „decantor de ceară”. Desigur, un decantor de ceara semi-profesionist se poate folosi și acasă, dacă există îndemânare și răbdare. În unele situații aceasta poate fi o soluție mai avantajoasă decât aparatele de tip roll-on.

Trebuie doar să se țină cont ca produsul dorit să fie un decantor de ceară cu temperatură reglabilă, care să reziste pentru cât mai mult timp. În acest fel procesul de epilare în sine, dar și produsele și instrumentele folosite vor fi utile cu adevărat pe o perioadă mai lungă.

Indiferent de ce preferi: un încălzitor de ceară sau un decantor de ceară, poți alege cel mai potrivit produs pentru tine doar dacă te documentezi foarte bine și dacă știi exact ce vrei să obții.

LĂSAȚI UN MESAJ