DISTRIBUIȚI

LOUIS KING – live in Manufactura, în data de 23 iulie, de la ora  20,00

_Louis King (Australia) – voce și ghitară
_Eric Hofmans (Olanda) – voice și ghitară
_Hanno Hoefer (România) – bas
_Claudiu Purcărin (România) – baterie

Ladies and gents: Louis King- “Regele Blues-ului Australian”!!!
Louis a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album, în 1996, câștigând în acelasi an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards.
Muzicianul a avut onoarea să cînte de-a lungul carieiei sale cu artiști desăvîrșiți, precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele ghitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.
Stilul său original de a compune piese ce combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues, a fost remarcat de publicații precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”. De-a lungul anilor, artistul a concertat atît în Australia, cît și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite, precum: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festiva”l – Spania.
Începutul anului 2017 îl surprinde interpretîndu-și muzica inconfundabilă în SUA, la renumitul festival “Viva Las Vegas”, urmat de un turneu internațional prin care a celebrat 20 de ani de carieră. Cu acel prilej, Louis King a concertat și în România. l
Anul acesta îLouis va fi a doua oară la noi în țară, cu ocazia lansării noului său album intitulat „The Royal Blue Trio”.

Gasiti biletele online, aici: https://www.iabilet.ro/bilete-louis-king-australia-rock-n-…/
în ziua concertului: 40 lei

LĂSAȚI UN MESAJ