DISTRIBUIȚI

HoReCa se refera la industria si serviciile din zona de mancare si este o prescurtare ce provine din cuvintele hotel, restaurant, cafenea. In aceasta zona a serviciilor diversitatea optiunilor de servire este mare, iar fiecare restaurant sau zona de mancare/bautura, alege o varianta care sa i se potriveasca. Orice om care detine o afacere si doreste sa achizitioneze ustensile de bucatarie sau vesela potrivite, trebuie sa stie ca imaginea pe care o prezinta reprezinta succesul atragerii clientilor. Daca esti in aceasta situatie si iti doresti sa alegi variantele potrivite de cosuri garnituri pentru servire in restaurantul tau, iata cateva dintre cele care iti vor atrage atentia:

  1. Coşul strecurătoare

O modalitate inedita si interesanta de a servi cartofii prajiti, chipsuri sau diverse alte garnituri poate sa fie cosul strecuratoare. Acesta este realizat din inox si are gaurile specifice oricarei strecuratoare pentru gatit. Poate sa fie ales unul vopsit rosu pentru a avea impact mai mare vizual. Va fi astfel in contrast cu mancarea. De exemplu cartofii prajiti galbeni pai vor forma un efect bun de contrast cromatic cu rosul aprins al cosului in care vor fi prezentati. Se recomanda utilizarea unor hartii speciale puse in cos inaintea servirii mancarii.

  1. Garnituri în găletuşă

O alta varianta jucausa de servire poate sa fie vasul in forma de galetusa. Galetusa poate sa fie de mai multe dimensiuni, fie de 9 X9 cm, fie de 10 X10 cm, etc. Este apreciata in multiple combinatii si are posibilitatea de a fi suport pentru mai multe tipuri de mancare. Se pot astfel aduce in ea fie cartofi prajiti sau alte garnituri, fie saratele, alune sau nuci. De asemenea se poate aduce nota de plata in ea sau se pot pune furculitele si lingurile, fiind pe post de decor. Se poate de asemenea folosi si pentru a pune sticlute mici de ulei cu ierburi aromatice sau alte sosuri.

  1. Coşul cu mâner 

Pentru prezentari care includ platourile de lemn sau cele de piatra, foarte frumoase sunt cosurile de inox cu maner. Ele arata a fi facute dintr-o impletitura tip plasa, iar rezistenta este buna, inclusiv la spalarea cu masina de spalat vase. Vin si ele in diverse marimi pentru a putea sa fie utilizate in functie de nevoi. Se pot utiliza asa cum sunt sau cu hartie cerata.

  1. Vasele emailate

Vasele emailate sunt potrivite pentru locatii care merg in zona moderna, industriala, cu accente urbane. Ele sunt realizate din inox si apoi imbracate in email, de obicei negru sau alb, dar existand posibilitatea de a le gasi in multe alte combinatii. Sunt recomandate cele cu forma dreptunghiulara pentru a accentua stilul urban al restaurantului, insa pot sa fie utilizate si in combinatii cu forme rotunde clasice pentru a crea un stil eclectic. In ele se pot pune fie portiile de mancare tip fel principal, fie salatele. Nici masina de spalat vase si nici cuptorul nu le afecteaza, putandu-se astfel gati direct portia pe care clientul o doreste. De exemplu o portie de lasagna poate sa fie facuta in vasul dreptunghiular de email si apoi servita pe un platou de lemn pentru protectie si aspect. Va pastra preparatul cald.

  1. Vas mini pubelă

Pentru locatiile care ies din tipare se poate utiliza vasul mini pubela cu detalii exacte ale unei replici bune. Cu siguranta ca acei clienti vor si amuzati si vor aprecia servirea. Se poate utiliza simpla sau cu hartie ceramica tip jurnal. El poate sa fie de asemenea si suportul pentru tacamurile din restaurant.

Pentru a vedea ofertele extinse ale vaselor pentru garnituri HoReCa, puteti sa accesati link-ul urmator: https://rosehome.ro/sectiune/servire-masa/cosuri-garnituri/ .

LĂSAȚI UN MESAJ