DISTRIBUIȚI

Universitatea Politehnica Timișoara a demarat, încă din primăvara acestui an, proiectul Politehnica™ 100% performanță, cu scopul de a identifica și sprijinii 100 de tineri cu capacități deosebite din liceele din regiune și nu numai.

Una dintre componentele proiectului o constituie organizarea, cu sprijinul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul UPT, a unor școli de vară, în perioada 5 – 7 septembrie 2019, în cadrul cărora celor 100 de elevi selectați li se vor prezenta facilitățile sociale oferite de Universitatea Politehnica Timișoara, prestigiul de care se bucură UPT pe plan național și internațional, oferta educațională a universității, viața studențească la Politehnica, oportunitățile pe care le au, atât ca studenți, cât și ca absolvenți ai UPT, facilitățile sportive pe care le au la dispoziție. De asemenea, vor efectua vizite în Timișoara și la sediul unor companii, vor participa la workshop-uri de autocunoaștere și planificare educațională și a carierei.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 5 septembrie 2019, în Auditorium-ul Centrului de Conferințe al UPT, începând cu ora 10:00. În continuare, programul școlilor de vară include turul facultăților, petrecere de bun-venit organizată de ligile studențești, vizite în companii, diverse workshop-uri, un tur ghidat în campusul studențesc și în oraș, activități sportive etc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ