DISTRIBUIȚI

Check Art Festival este un festival de artă stradală care își propune să ofere culoare și să resusciteze orașul, într-o manieră inedită, oferind locuitorilor urbei posibilitatea de a se relaxa în aer liber și de a interacționa direct cu tinerii artiști.

Dedicat orașului, evenimentul își păstrează tematica și rețeta clasică de desfășurare. Astfel, timișorenii vor avea parte de reprezentații susținute de 12 mimi, 3 bufoni regali, 14 statui vivante și tinerii pe picioroange. Mai mult, vor lua parte și la un spectacol de jonglerii cu foc.

Alături de artiștii din Timișoara și cei peste 100 voluntari, vor participa ca invitați artiști din Budapesta, Novi-Sad, Cluj-Napoca, Londra și Arad.

Evenimentul este susținut muzical de patru artiști vocali: Beni Mihai, Ingrid Gabriela Nicolaescu, Antonia Rădulescu și o formație de tineri talentați – The Skywalkers.
Partea de regie și de coordonare artistică este sprijinită de regizorul Costa Tovarnisky.

Reprezentanții Iulius Town, alături de The Mad Agency, Berăria 700, Kiss Fm Timișoara, Lecții de Machiaj și CHECK STREET ART susțin cel mai mare festival de artă stradală din vestul țării.

Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ