DISTRIBUIȚI

Start-up-ul românesc FLOW se extinde în Timișoara, al treilea oraș după București și Cluj-Napoca în care serviciul este prezent. Ultilizatorii FLOW au posibilitatea închirierii de trotinete electrice prin intermediul unei aplicații mobile.

Închirierea trotinetelor presupune un procedeu foarte simplu. Cei care își doresc să folosească acest serviciu trebuie să descarce aplicația FLOW, disponibilă pe IoS și Android, și să își facă un cont. După identificarea trotinetei pe care vor să o foloseasca, pot da start la cursă scanând codul inscripționat pe aceasta. Utilizatorii care parchează trotineta în dock-ul de încărcare vor fi recompensați la final cu 4 minute de „free FLOW”, banii de pornire fiind, astfel, returnați în portofelul virtual.

Tariful este același ca în București și Cluj, 2 lei pentru pornire și 0,5 lei/minut. Utilizatorii pot opta pentru 4 alternative de pachete, fiecare dintre ele venind cu BONUS la achiziționare de până la 50 de lei.

Pe lânga ușurință în deplasare, rapiditate, autonomie și economisirea timpului petrecut în trafic, trotinetele electrice FLOW reprezintă  un mijloc de transport recreativ si o alternativă nepoluantă de deplasare.

 

Amănunte găsiți în comunicatul atașat și pe www.flow.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ