DISTRIBUIȚI

Teatrul Național prezintă joi, 31 octombrie, de la ora 19, în Sala Mare, spectacolul Emlék – Amintire al artistei Judith State, actriță, dansatoare și coregrafă, cunoscută publicului mai ales pentru performanța sa din filmul lui Cristi Puiu, Sieranevada (rol pentru care a fost recompensată cu Premiul Gopo).

Un performance-eveniment, Emlék – Amintire conține două povești paralele transpuse în mișcare, text și muzică de Judith State și de muzicianul Radu Dumitriu. Emlék – Amintire este o incursiune autobiografică, o explorare fascinantă într-o copilărie care modelează structurile vieții de adult, într-o asumată pendulare între memoria individuală și cea colectivă.

 

Proiectul este o producție marțiTreișpe, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, demarat în cadrul unei rezidențe EMOTIONAL oferită de Forum Dança.

Biletele pot fi achiziționate de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2” Parcul Civic, orar marți – duminică, orele 11-19) sau online, pe www.tntimisoara.com.

LĂSAȚI UN MESAJ