DISTRIBUIȚI

Luni 28 octombrie de la ora 20.00, Clubul Capcana va invita la concertul LIVE al trupei Dopethrone din Canada. În deschidere vor cânta cei de la Northern Revival.

Intrarea la concert costă 30 lei, iar biletele online se pot achiziționa de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-dopethrone-can-tba-live-in-capcana-44397/

Dopethrone este o trupă din Canada, activă din 2008 și cunoscută de publicul de profil pentru mixul de sludge, stoner si doom metal, cu versuri axate pe autodistrugere, crimă, canabis și abuz de droguri.

De la formarea lor și până în prezent, Dopethrone a lansat 5 albume de studio și are nenumărate turnee în Europa și Canada.

https://www.youtube.com/watch?v=OIUY7sJ-E_Y

NORTHERN REVIVAL este o formație de Stoner / Heavy Rock / Sludge din Novi Sad, Serbia formată în octombrie 2012.

Până în prezent trupa a lansat 2 EP-uri și un album full, a cântat alături de nume importante precum Planet Of Zeus (Grecia), Greenleaf (Suedia), Sasquatch (USA), Bongzilla (USA) și a fost invitată la numeroase festivaluri: EXIT Festival, TLO Fest, Festival Srpskog Podzemlja, Alparfeszt (HU), Barock Fest (RO), Kunigunda Festival (SLO), Gugulan Rock Festival (RO), UMF, METAL Enduro (RO) etc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ