DISTRIBUIȚI
Târgul de Crăciun din Timișoara se va deschide oficial în data de 1 decembrie, marcând Ziua Națională a României. În Piața Victoriei scena nu va mai fi amplasată în fața Operei, ci viazavi de Parcarea Modex, bradul fiind repoziționat, de asemenea. Vor fi decorațiuni noi care vor conferi o notă de elegantă zonei centrale. De asemenea, Piața Libertății găzduiește și în acest an patinoarul, meșterii populari, Căsuța lui Moș Crăciun, fiind un spațiu destinat cu preponderență copiilor.
‘La mulți ani, România”, spectacolul pregătit de către Biroul Organizare Evenimente pentru deschiderea Târgului de Crăciun din Timișoara, se dorește a fi pe placul tuturor timișorenilor și vizitatorilor, îmbinând mai multe genuri muzicale.
Astfel, între orele 16.00 – 19.00 iubitorii muzicii populare se vor putea bucura de prezența Ansamblului ,,Ghiocelul” al Casei de Cultură “Ionel Sipos” din Giroc și a interpreților Mariana Zota, Monalisa și Radu Sufan, Bogdan Firu și Loredana Sur (Dirijor prof. Adrian Safta, coregrafi Victor Jicheran și Ionel Sipos), dar și de momente coregrafice inedite pregătite de către dansatorii Ansamblului ,,Timișul” al Casei de Cultură a municipiului Timișoara, coregrafia fiind semnată de către Toma Frentescu și Maria Dudău.
De asemenea, Ansamblul Timișul, sub bagheta dirijorului Deian Galetin, ne va însoți prin mai multe zone etnofolclorice alături de Olguța Berbec, Robert Tarnăveanu, Stana Stepanescu, Petrică Miulescu Irimică, Doriana Talpeș și Dumitru Stoicănescu.

Holograf
Mira
Dragos Moldovan

LĂSAȚI UN MESAJ