DISTRIBUIȚI

Winterfest va avea loc în perioada 13-16 februarie 2020, în Parâng. Iubitorii de sporturi de iarnă și nu numai sunt așteptați cu surprize inedite și momente de neuitat.  Astfel, anul acesta Winterfest oferă o gamă complexă de oportunități pe care participanții o pot accesa, fie că sunt împătimiți ai sporturilor de iarnă, începători sau, doar iubitori de festivaluri. Printre activitățile pe care le-am pregătit pentru festivalieri se numără și concertele în aer liber și zilele pline de distracție pe pârtie.

Pentru a achiziționa bilete la festival și pentru mai multe detalii despre acesta puteți accesa: www.winterfestromania.ro

Cupa Winterfest Parâng

Cupa Winterfest Parâng este un concurs care se adresează iubitorilor de ski și snowboard. Competiția se va desfășura pe pârtia Europarâng și va consta într-un concurs de ski în paralel și un concurs de snowboard în paralel. De asemnea, participanții vor avea posibilitatea să se înscrie la una din categoriile: Amatori sau Profesioniști, în funcție de nivelul de pregătire pe care îl au.

Pedalează pe zăpadă

Pe 15 februarie, iubitorii de sporturi de iarnă vor putea paticipa la Pedalează pe zăpadă,care este un concurs de cross country, care se va desfășura pe drum forestier și va presupune un traseul cu o lungime de o lungime de aproximativ 5 km prin zăpadă.  Categoriile la care se vor putea înscrie cei care doresc să participe sunt copii (12-18 ani), adulți (18-29 ani) sau adulți (+30 de ani).

 

Concerte în aer liber

Peste 15 artiști vor fi urca, anul acesta, pe scena Winterfest pentru a întreține atmosfera și pentru a crea amintiri de neuitat participanților. Printre artiștii care vor concerta se numără și: Șuie Paparude, Adrian Despot & Cezar Popescu (Vița de Vie Acustic), Mihnea Blidaru & Nick Făgădar ( Luna Amară Acustic Set) și Țapinarii.  Atmosfera va fi întreținută de către creatori de muzică precum: Gojira & Planet H, K-lu, Suburbia 11, Dj Sauce, Madliquid, Grecescu, Dodo, Dj Prankie, Ikim, Dj Mirel B2B Dj Alex Pintilie și mulți alți, care vor avea grijă ca energia și distracția să nu lipsească de pe pârtie.

 Ski și jocuri 

Stațiunea are șase pârtii special amenajate modern pentru sporturile de iarnă. Festivalierii vor putea lua parte la: cursuri de ski și snowboard desfășurate în două zile ale festivalului destinate atât începătorilor, cât și celor avansați și concursuri de volei în zăpadă.

Festivalul Winterfest este unul dintre cele mai complexe festivaluri de iarnă din România, realizat de români pentru români, de iubitori de munte pentru iubitori de munte.

LĂSAȚI UN MESAJ