DISTRIBUIȚI

Pariurile live pot fi o modalitate interesantă de câștig, dacă sunt utilizate ținând cont de anumite strategii. Desigur, în anumite condiții, trebuie să dispuneți de o metodă adecvată.

Pariurile live ar trebui întotdeauna privite ca o sabie cu două tăișuri. Este cel mai riscant mod de a pierde bani, precum și o modalitate excelentă de a face profit dacă sunt plasate în mod corespunzător, ținând de diverse ponturi 10pariuri, oferite de tipsteri cu mare experiență în acest domeniu.

Aveți nevoie și de noroc, da. Nu putem să spunem contrariul, deși nu este singurul lucru de care aveți nevoie. Cunoștințele vaste despre sport și pariuri sunt foarte importante pentru a proiecta strategii bune care vă ajută să obțineți un anumit beneficiu.

De exemplu, pe diverse site-uri există pariuri live pe cornere, care nu trebuie făcute pur întâmplător. Trebuie să respectați o anumită strategie pentru a câștiga la cote mici și pentru a crește treptat bugetul.

Am decis să scriem acest articol pentru vă dezvălui cum puteți plasa pariuri de acest tip. Plasarea unui pariu live are un avantaj special, acesta fiind motivul pentru care vrem să vă spumem ce presupune acesta, cum se câștigă și mai ales cât de greu este să pierdeți dacă vă lăsați influențați de cotele oferite de casele de pariuri în timpul unui meci care se joacă.

Repetăm: pe cât de generoase sunt, pe atât de crude sunt, dacă vă lăsați influențați de emoții.

Avertisment: Nu vrem spumem că pariurile live reprezintă o soluție magică, ci doar că le puteți folosi și pe acestea pentru a vă încerca norocul.

Când ar trebui să plasați un pariu live?

Cum puteți ajunge la pariuri sportive live? Să luăm un exemplu. Aveți un prognostic în care credeți  mult. Prea mult, dar aveți parte de o dezamăgire uriașă când vedeți cota, sub 1,50 (atunci   înțelegeți că nu sunt rele cotele mici. Este vorba de un pariu peste 0,5 în prima repriză.

În cazul pariurilor live, acest tip de cote tind să crească, pe măsură ce crește imposibilitatea unui pronostic corect. În acest caz special, după 20 de minute, pronosticul este deja peste 1,55. Iar în minutul 28 al partidei crește puțin mai mult, ajunge la 1,62. Evident, vă gândiți că este riscant să pariați că în următoarele minute se va înscrie un gol.

Ținând cont de acest exemplu, iată prima reflecție: Micșorați miza în continuare. Dacă pariul anterior a avut o miză de 2%, este mai bine să îl plasați cu 1% sau 0,5%. Cu excepția cazurilor specifice, nu este indicat să vă asumați riscuri, mai ales dacă sunteți la început și nu aveți niciun fel de experiență în acest tip de pariu.

Cu toate acestea, există cazuri în care merită să vă asumați riscul de a paria ceea ce aveați în minte înainte, doar dacă informațiile despre meci (dacă îl vedeți mult mai bine) vă ajută să pariați.

Să luăm exemplul de peste 0,5 la sfârșitul primei reprize. La fel ar putea fi și în orice alt tip de pariu: goluri totale, handicap asiatic, lovituri de colț, goluri ale echipei gazdă sau echipei oaspete  … concluzia este universală pentru orice tip de strategie.

Dacă meciul respectiv a fost 0 – 0 în minutul 20 de minute, dar înainte ați văzut că cel puțin una dintre cele 2 echipe ( sau ambele cu atât mai bine) a tras deja la poartă, merită riscat. De asemenea, verificați bine în ce parte a terenului se joacă cel mai mult. Dacă acțiunea se desfășoară la una dintre porți, sunteți aproape de un pronostic corect.

În concluzie: pentru a face pariuri live, trebuie să fiți foarte conștienți de evenimente și să le interpretați pe baza a ceea ce vreți să faceți. Să lăsăm deoparte acest rol al spectatorilor pentru a deveni treptat analiști a ceea ce se întâmplă. În timp veți realiza cât de benefic este să pariați live și pe alte tipuri de meciuri.

Sper că acest articol v-a fost de ajutor. Ne dorim să aveți succes la pariuri sportive ținând cont de sfaturile noastre, având în vedere că pariurile sportive sunt în plină expansiune, sunt legale și vă permit vouă, pasionaților de sport, să obțineți câștiguri consistente de pe urma lor. Mult succes vă dorim!

LĂSAȚI UN MESAJ