În perioada aceasta, sezonul de atletism în sală este în toi, iar atleții din județul Timiș sau legitimați la cluburile de aici obțin rezultate bune la competițiile indoor. Unii concurează pe plan intern, în timp ce alții au ales competițiile din străinătate.

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc etapa a doua a Campionatului Național de Seniori și U23la București. Vlad Dulcescu, sportiv legitimat la Poli Iași și CSM Timișoara a câștigat proba de 400 de metri, cu timpul de 49,22 de secunde. În aceeași probă, pe 3 a fost Antonio Cuturean, fost sportiv al LPS Banatul, legitimat acum la CSO Voluntari, cu timpul de 50,21 de secunde. Cuturean a fost pe 3 și la 800 de metri, unde a avut timpul de 1:55:75. Dintre sportivii U23, Antonio Cuturean a fost primul la 400 de metri și al doilea la 800 de metri. Sportivul va participa la Balcaniada de tineret din 9 februarie, la Istanbul, în proba de 400 de metri.

La București, a fost o victorie și pentru Cosmin Dumitrache (foto), care va reveni în curând la CSM Timișoara cu dublă legitimare. Timișoreanul s-a impus la 60 de metri garduri, cu timpul de 7,99 de secunde. În aceasta perioadă, Cristina Bălan, timișoreanca legitimată la CS Athletics, a participat la un concurs la Viena. Bălan va participa la Balcaniada de seniori din 15 februarie, cu Dumitrache. Din păcate, sezonul de sală nu se va încheia în martie cu Mondialul din China, întrucât competiția a fost amânată din cauza epidemiei de coronavirus.

foto: youtube.com

LĂSAȚI UN MESAJ