Sfârșitul de săptămână recent încheiat a fost unul plin pentru polițiștii de la Rutieră din Timiș. La acțiunile de prevenție și combatere a infracțiunilor în trafic, în ultimele zile, oamenii legii au dat peste 500 de amenzi șoferilor care au încălcat legea.

Ca de obicei, și în perioada 7-9 februarie, acțiunile polițiștilor au avut drept scop prevenirea cauzelor ce duc la accidente, dar și pentru a combate condusul sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive. În total, polițiștii au dat 517 amenzi și au constat șase infracțiuni. Din acest bilanț, 280 au fost pentru depășirea vitezei legale. De asemenea, 65 de șoferi au rămas fără permis, deoarece nu au acordat prioritate pietonilor,  nu au respectat regulile în cazul depășirilor, nu au respectat limita de viteză sau au condus după ce au consumat alcool.

De asemenea, 13 șoferi au rămas fără certificate de înmatriculare, tot pentru că nu au respectat legea. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș au anunțat că acțiunile pentru combaterea cauzelor ce generează accidente vor continua săptămâna aceasta.

foto: trans.info

LĂSAȚI UN MESAJ