DISTRIBUIȚI

ASU Poli a câștigat cu 3-1 meciul jucat pe sinteticul de la Baza 2 cu Radnicki Zrenjanin, echipă din liga a treia sârbă. Adversarul a jucat tare, cu intrări dure, dar până la urmă, antrenorul Benga a concluzionat că acest lucru a fost util echipei sale. 

S-au jucat două reprize de 50 de minute. Poli a deschis scorul în minutul 27, prin Alin Ignea, după centrarea lui Scutaru. Sârbii au egalat destul de rapid, prin Avdic, care a tras direct din lovitură liberă, în forță, la vinclu. Jocul dur a tensionat un pic atmosfera, iar la pauză, Mera s-a certat cu un adversar. La reluarea jocului, Cherecheș a șutat în forță la încrucișarea barelor. În minutul 74, Radosavljevic a fost eliminat, dar înlocuit, conform protocolului. Până la urmă, în minutul 90, Pop a înscris pentru 2-1, iar în minutul 99, Codrea   a marcat din penalti.

ASU Poli: Murariu, Jurj, Scutaru, Mera, Cherecheș, V. Vasile, Ignea, Munteanu, Trip, Manea, Axente. Au mai intrat: Contra, Sofran, Coadă, Vidrăsan, Pintea, Codrea, Dros, Săulescu, D. Radu, Cristodulo, Pop.

Radnicki Zrenjanin:  Radovic, Stefanovic, Grbic, Dusic, Lovre, Djelica, Cigoja, Milivojev, Krstinic, Avdic, Tadic. Au mai intrat Stojkov, Milin, Kis, Kandic, Radosavljevic, Gajlovic, Koslovaski, Matic, Mitrovic, Vukovic.

Benga a fost mulțumit de meci. ”A fost un amical bun pentru noi. Mă refer în primul rând la adversarul pe care l-am întâlnit, o echipă din Serbia, o echipă foarte bună. Cea mai bună pe care am întâlnit-o până acum în meciurile de pregătire. Cu adversitatea foarte bună, foarte agresivi, chiar dacă uneori peste limita regulamentului, dar a fost un meci bun. Ne-a trezit puțin din starea pe care am avut-o în ultimul timp. Poate credeam că suntem prea buni și nu ne pune nimeni în dificultate. Astăzi am fost puși în dificultate de către cei de la Zrenjanin, care ne-au făcut de multe ori un pressing foarte bun, foarte agresiv, ofensiv și ultra-ofensiv. Greu am găsit soluții tactice de a ieși din acest pressing. E important că am câștigat acest meci și rămânem neînvinși în meciurile amicale, Am venit cu un plus, am răspuns la un moment dat și noi cu agresivitate. Trebuie să avem o agresivitate mult mai bună”, a declarat antrenorul timișorenilor.

Poli l-a avut în probe pe Alin Turbatu de la Sportul Snagov, care s-a întors acum la echipa ilfoveană, a căreia retragere din Liga 2 nu e sigură. ”Turbatu a fost în probe, ne vom hotârî zilele următoare. El încă este sub contract cu cei de la Snagov. Nu se știe dacă se vor desființa sau nu. S-a întors acasă. Vom vedea în următoarele zile”, a precizat Turbatu.

Benga a vrut să aducă un atacant de 20 de ani de la Sebiș, Adrian Balha, care însă va semna cu echipa din Recea. ”Balha de la Sebiș a fost un jucător de care m-am interesat. E și normal, a marcat 4 goluri în turul campionatului. Recunosc că am și purtat discuții cu el, dar în momentul de față s-au oprit și probabil nu vom face nimic cu el”, a mai spus antrenorul lui Poli.

ASU va juca un nou amical sâmbătă, cu Șoimii Lipova.

LĂSAȚI UN MESAJ