DISTRIBUIȚI
Luni și marți, 9 respectiv 10 martie, de la orele 19:00, la Sala Capitol se joacă piesa Bani din cer- Mihai Bendeac – Mihaela Teleoacă.
Aparținând dramaturgului englez Ray Cooney, piesa a fost pusă în scenă în 2001, la Teatrul de Comedie, de Horațiu Mălăele. Vedetele de atunci erau George Mihăiță și Virginia Mirea. Astăzi, cele două personaje sunt înlocuite de Mihai Bendeac și Mihaela Teleoacă.
Henry, un contabil căruia îi pică bani din cer, își surprinde soția, întorcându-se acasă cu o geantă plină de bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei. Mihaela Teleoacă joacă extraordinar rolul soției, Jane Perkins, redând, printr-o cavalcadă de nuanțe, problema consumului de alcool cu care aceasta se confruntă.
Mihai Bendeac intră perfect în rolul lui Henry și ne amintește de absolventul de teatru de odinioară: trăiește sincer – dramatic situațiile prin care trece, consecință fiind comicul ivit.
Bani din Cer răspunde unor mari frământări ale umanității: este de ajuns să te îmbogățești material, pentru a sărăci, cu totul, spiritual; pentru a uita cine ești?
Biletele sunt disponibile online, pe iabilet.ro și în curând se vor găsi offline, la Casieria Sălii Capitol și Casieria Teatrului Național.
Și pentru a vă stârni mai mult interesul, vă anunțăm că lansăm o promoție early bird pentru un număr de 100 de bilete.

LĂSAȚI UN MESAJ