DISTRIBUIȚI

Un cetățean acuzat de contrabandă cu țigări i-a pus serios la lucru pe polițiștii de frontieră din Timiș seara trecută. După ce a refuzat să oprească mașina când a fost reperat, bărbatul a și lovit mașina oamenilor legii, iar apoi a și încercat să fugă.

Polițiștii de frontieră i-au cerut celui bănuit de contrabandă să oprească mașina pe drumul Grabaț-Lenauheim, deoarece aveau informații că mașina respectivă este utilizată pentru comerțul ilicit cu țigări. Șoferul nu a oprit la semnalele oamenilor legii, așa că a început o urmărire aproape ca în filme. Curajos, cel suspectat de contrabandă a făcut manevre periculoase, pentru a scăpa de poliția de frontieră, și chiar a și acroșat mașina în care se aflau ofițerii.

Până la urmă, polițiștii de frontieră au reușit să oprească mașina în localitatea Grabaț. Șoferul a încercat să abandoneze mașina, iar apoi, a lovit unul dintre polițiști, în încercarea de a scăpa. Șoferul este cercetat pentru infracțiunile de contrabandă și ultraj, într-un dosar de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare. În dosar este cercetată și implicarea altor persoane.

La controlul autovehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite 5.010 pachete țigări de contrabandă, fără timbru fiscal, în valoare de aproximativ 75.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ