DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu i-a criticat din nou pe cei de la USR Timiș, deranjant, cel mai recent, de o postare a lui Dominic Fritz, care acuză atribuirea unui contract de semaforizare. Liderul PNL Timiș a catalogat din nou orice contestare a sa, inclusiv cele venite de la PSD, drept ”jenante”. 

Săptămâna aceasta, Călin Dobra a spus că primăria scoate afară Centrul de Resurse și Asistență Socială Speranță. Apoi, Dominic Fritz a spus că un contract de semaforizare s-a dat cu „dedicație” firmei unui alt liberal, Ionuț Gaiță. Robu e intrigat că USR Timiș nu a criticat niciodată PSD Timiș. ”Constat că pe lângă atacurile jenante ale pesediștilor, vine USR-ul, care e tot mai virulent pe pe tot parcursul. De când s-au înființat USR, tot timpul au fost mai agresivi la adresa mea și a PNL-ului decât a PSD. Aici niciodată, USR Timiș nu a atacat PSD Timiș. Eu nu-mi aduc aminte pe niciun subiect”, a spus Robu.

Despre postarea lui Fritz, primarul Timișoarei a fost la fel de dur. ”Acum a apărut o mizerie de nedescris vizavi de nu știu ce deturnări cu semaforizarea, tot felul de bazaconii care nu au nicio legătură cu realitatea. Să vină, domle, procuratura, nu neica x justițiarul, și să vadă dacă cineva a greșit și să îl pedepsească. Sunt prostii fără seamă. Lumea vrea ca liberalii să fie excluși. Acum, dacă noi suntem la putere, firmele liberale să nu vină la licitații, să nu se implice, oamenii competenți, peneliști, să nu vină la concursuri, să nu poată câștiga concursuri. Păi ce minte au cei care au asemenea pretenții? Se descalifică total”, a spus Robu.

Concluzia a venit tot în stilul propriu al edilului: ”Eu nu pot decât să râd cu compasiune pentru ei că sunt atât de jalnici”, a mai adăugat președintele PNL Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ