DISTRIBUIȚI

În perioada următoare în județul Timiș ar urma să apară cinci bazine de înot școlar, dintre care patru, din banii de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Cum acolo este secretar de stat Cătălin Iapă, fostul consilier al primarului, Nicolae Robu spune că meritul e al fostului său aghiotant!

Concret, în județ, Consiliul Județean Timiș va construi un astfel de bazin la Jimbolia, iar banii sunt cuprinși în buget. De al Ministerul Dezvoltării vor veni bani pentru alte bazine. În acest moment, pe o listă cu 51 de astfel de proiecte de bazine școlare, este în desfășurare procedura de achiziție  pentru proiect tehnic și execuție, pentru bazinul pentru Universitatea de Vest Timișoara, din zona Oituz, dar și pentru comuna Sânandrei. Pentru comuna Periam, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici, și așadar, urmează licitația pentru proiectare și execuție. De asemenea, comuna Moșnița Noua a fost trecută pe lista de investiții.

Nicolae Robu spune că un merit îl are și Cătălin Iapă, promovat recent pe postul de secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice. „Domnul secretar Cătălin Iapă reprezintă foarte bine interesele județului, în ansamblu său, nu numai se achita de fișa postului de secretar de stat. Este primul lucru pe care trebuie să-l facă, dar el face mai mult de atât”, a precizat primarul.

Dincolo de elanul electoral, la opt ani de când Robu promite un astfel de obiectiv, Timișoara nu are nici acum un bazin olimpic.

foto: europafm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ