DISTRIBUIȚI

După negocieri, alianța USR- PLUS și-a stabilit listele de candidați pentru Consiliul Local Timișoara, Consiliul Județean Timiș, și evident, pentru Primăria Timișoara și șefia județului. Mari surprize nu sunt, iar Dominic Fritz și Cristian Moș rămân candidații alianței, fără să le fie luat locul de cineva de la PLUS.

Deocamdată, se mai poartă negocieri pentru alte localități. ”S-a ajuns la un acord, suntem o echipă puternică. Au fost negocieri, nu neapărat foarte ușoare, dar am reușit să le finalizăm. Candidatul la Primăria Timișoara este Dominic Samuel Fritz. Opțiunea pentru Consiliul Județean Timiș, vârful de lance, este Cristian Moș. Avem liste comune și la Consiliul Local Timișoara, și la CJ Timiș. La celelalte localități suntem în negocieri avansate, astfel încât să putem propune cât mai curând o echipă comună”, a declarat președintele PLUS Timiș, Alexandru Caplat.

Cei din alianță consideră că sunt singura alternativă viabilă la PNL și PSD. ”Singura variantă viabilă care se va lupta cu USL, PNL-ul lui Nicolae Robu și PSD. Vom duce Timișul pe locul întâi, unde trebuia să fie imediat după Revoluție, dar USL l-a dus altundeva. Ca și candidați la consiliul județean, vom merge într-un tandem. Dacă vom câștiga, colegul Raul Olaioș de la PLUS va fi vicepreședinte”, a precizat președintele USR, Cristian Moș.

Candidatul la primărie, Dominic Fritz, este foarte încrezător în colaborarea cu PLUS. ”O să mergem în formula câștigătoare cu care am câștigat alegerile europarlamentare. În ultimele luni am cunoscut mulți colegi din PLUS care m-au impresionat cu implicarea lor. Mă bucur că putem merge înainte împreună. O să ne luptăm să câștigăm încrederea timișorenilor. Vom începe să lucrăm și la un program electoral. Vreau să fac un apel către toți timișorenii implicați, să vină alături de noi. Timișoara are nevoie de un transport în comun performant, de aer curat, de inovare și creativitate în economie, trebuie să devină un oraș în care să ne creștem copiii și în care să îmbătrânim, a punctat Fritz.

Cât despre controversatul Marian Vasile, candidatura sa la primăria Timișoara nu a fost acceptată. ”A fost invalidat de Biroul Național al partidului. Marian-Constantin Vasile este în continuare membru de partid”, a precizat Caplat.

Iată lista pentru Consiliul Local Timișoara: Dan Reșitnec (USR), Andrei Meșter (PLUS), Ruben Lațcău (USR), Rodica Militaru (USR), Vlad Boldura (PLUS), Răzvan Negrișanu (USR), Răzvan Stana (PLUS), Ana Munteanu (USR), Aida Szilagyi (USR), Ovidiu Merean (USR), Paula Romocean (USR), Cornel Florin Ilca (PLUS), Jorge Gonzalez (USR), Emanuel David (PLUS) și Dana Lazăr (USR).

Iată lista pentru Consiliului Județean Timiș: Cristian Alin Moș (USR), Raul Olajos (PLUS), Viviana Țecu (USR), Bianca Luca (PLUS), Călin Badiu (USR), Alexandru Caplat (PLUS), Petre Mihăieș (USR), Laura Boldovici (USR), Alexandru Cadar (USR), Raoul Trifan (USR), Zoltan Nemeth (USR), Andrea Noea-Kaba (PLUS), Sorin Șipoș (USR), Vlad Șendroiu (USR) și Marius Dumitrescu (USR).

LĂSAȚI UN MESAJ