DISTRIBUIȚI

Pe arterele principale din zona centrală a Timișoarei se vor monta pavaje mari. Primarul Nicolae Robu este mândru de inițiativă, pe care a și botezat-o, plastic, ”Troturiada”. De asemenea, asfaltările în oraș continuă, inclusiv în zona străzii Torac, spre Kuncz. 

Trotuarele cu pavaje mari vor fi Michelangelo, strada Martin Luther, podul Decebal, Bulevardul Revoluției, strada Proclamația de la Timișoara, Piața Sfântu Gheorghe, strada Hector, strada Ion Brătianu, până spre fostul liceu MIU, pe bulevardul Regele Ferdinand, pe strada C. D. Loga, pe Bulevardul Revoluției, pe strada Mihai Eminescu, în spatele Poștei Mari, dar și în fața Catedralei, până în Piața Sfânta Maria.

Pavajele le va monta firma care a câștigat licitația. „A început Troturiada! Sunt plăci mari de pavaj, așa cum v-am spus că se va întâmpla. Cei care au furnizat plăcile sunt și montatorii, cei care au câștigat licitația”, a spus primarul Robu. Iată dimensiunile plăcilor: 100x200x60 mm; 400x400x60 mm. Edilul are și o ”hartă a trotuarelor”, pe care vor fi puse pavaje mari.

De asemenea, Robu a mai anunțat că s-a semnat și contractul pentru servicii de proiectare (studiu de fezabilitate și proiect tehnic) pentru amenajarea drumului de pe strada Torac, strada Rudolf Walter și canalul Bega. Termenul de realizare a documentației este de 150 de zile, iar valoarea contractului, de 340.000 de lei fără TVA. Firma câștigătoare este Hentz Bussiness SRL.

LĂSAȚI UN MESAJ