DISTRIBUIȚI
Duminică, 23 februarie, de la ora 20.00, la Cuib d’Arte (Mărăști, nr. 14), are loc spectacolul de dans contemporan 7 Păcate.
Intrare liberă! Recomandat persoanelor peste 16 ani!
Dansatori -Raluca Bîrlă, Tatiana Buică, Diaconu Alexandra, Dorin Jacota, Antonia Itineanț, Măduța Bogdan, Roșu Simona
Concept și coregrafia- Ibrași Alexandra.

De ce există tentațiile? De suntem atrași cu atâta forță pe niște căi la capătul cărora găsim de obicei doar dezamăgire și durere?
O legendă spune că Dumnezeu, înainte să creeze lumea pe care o știm a avut 7 încercări nereușite. El a abandonat aceste lumi, însă ruinele lor sunt încă prezente. Omul își trăiește viața în toate aceste lumi, însă doar cea de-a opta îi aduce împlinirea adevărată.
Într-adevăr, cele șapte păcate sunt mereu prezente în viața noastră, manifestându-se la tot pasul. Uneori ne îngăduim mici plăceri vinovate ca să ne îndulcim existența, alteori ele ne împing spre decizii regretabile, iar alteori conduc la prăbușirea unor întregi civilizații.
Felul în care ne raportăm la aceste păcate își pune amprenta asupra aspectului nostru fizic și asupra personalității. Unii văd fericirea ca posibilitatea de a-și satisface toate poftele, alții cred că ar fi fericiți dacă nu ar exista tentații. Unii sunt mai atrași de anumite păcate în special, alții văd în ele chiar idealuri de urmat.
Ce sunt de fapt aceste așa numite păcate cu care umanitatea trăiește într-o simbioză perfectă? Vă propunem să facem cu ajutorul dansului contemporan un exercițiu de detașare și de observație.

LĂSAȚI UN MESAJ