DISTRIBUIȚI

Între PRO România și PSD se simt multe ”împunsături” în ultima vreme. Deputatul Adrian Pau, fost pesedist, acum în partidul condus de Victor Ponta la nivel central, a ironizat situația în care e fostul său partid, care nu și-a anunțat candidații pentru funcția de primar și președinte de consiliu județean în mod oficial. 

Pau spune că Titu Bojin, actual membru UNPR, stă cel mai bine în sondaje. ”Titu Bojin are 10% în Timișoara. Eu cred că PSD și-a găsit candidatul, chiar cred că e un candidat foarte bun la primărie. Și pentru consiliul județean, are 29%. Cred că în momentul de față, cea mai bună achiziție a PSD este Titu Bojin. În situația în care e, nu cred că cei din conducerea PSD pot lăsa 29 de procente la județ și 10 la primărie să se plimbe singure pe stradă”, a punctat Pau, care el însuși va candida la președinția CJ Timiș, din partea PRO România.

Întrebat dacă e o ironie indirectă la Călin Dobra, care nu se ”iubește” cu Bojin, Pau spune că oricum, Dobra are șanse să revină în fruntea PSD, tocmai datorită celor din PRO România. ”Călin Dobra a avut o ofertă din partea noastră, dar a refuzat-o. Cred că putea fi o ofertă câștigătoare pentru ca să-și continue cariera politică. Nu comentez cum conduce CJT, cum își gestionează bugetul. Dânsul consider că putea să câștige primăria Lugoj din partea PRO România. Cred că noi îl vom ajuta să revină la conducerea PSD, după ce noi vom obține un rezultat bun la alegeri, iar actuala conducere PSD, un rezultat foarte prost”, a mai spus Adrian Pau.

 

Marius Craina, candidatul PRO România la primăria Timișoara, a punctat la emisiunea Pressalert Live că tocmai Călin Dobra s-a pus candidaturii sale. În decembrie, Dobra a demisionat din fruntea organizației PSD Timiș. Gurile rele spun că din vară, Dobra va reveni la catedră, ca profesor de sport în Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ