DISTRIBUIȚI

PSD Timiș și-a stabilit 76 dintre cele 100 de nume cu care atacă primăriile din Timiș, respectiv, președinția consiliului județean. Oficial, Călin Dobra va candida din nou pentru funcția sa din prezent. Cât despre candidați pentru primării, nimic despre Primăria Municipiului Timișoara.

Vineri, forul de conducere al organizației PSD Timiș, Comitetul Executiv Județean, a stabilit 76 de candidați pentru alegerile locale. ”Cu această ocazie, a fost votată o mare parte a candidaților PSD la alegerile locale din iunie 2020, respectiv candidatul la președinția Consiliului Județean Timiș – actualul președinte al CJ, Călin Dobra, și un număr de 75 de candidați PSD la funcția de primar pentru localitățile din județ”, se arată într-un comunicat ultra-succint al PSD Timiș.

Nu se pomenește nimic concret despre cei 75 de candidați la primării și numele pentru Timișoara rămâne ”în aer”. Singura precizare este că până în 6 martie, vor fi stabiliți și ultimii 24 de candidați, adică aproape un sfert din cei 100. ”Ceilalți 24 de candidați social-democrați pentru funcția de primar vor fi nominalizați până cel mai târziu în data de 6 martie 2020”, se mai arată în același comunicat al Biroului de Presă PSD Timiș.

La CJT singurul candidat oficial bătut în cuie, pe lâmgă Dobra, este Cristian Moș, din partea alianței USR-PLUS. Adrian Pau este cel mai probabil, candidatul PRO România. La PNL se discută, iar interesant este de văzut ce va face Titu Bojin, care vrea să candideze la CJT, conform propriilor declarații. Cât despre Primăria Timișoara, Nicolae Robu candidează din partea PNL, Marius Craina din partea PRO România, Dominic Fritz din partea USR-PLUS și Gabriel Tomescu, din partea Partidului Verde.

foto: cjtimis.ro

LĂSAȚI UN MESAJ