DISTRIBUIȚI

Handbaliștii de la SCM Poli au cedat dramatic, la scorul de 21-20, în deplasare la Focșani, într-un meci foarte important pentru clasament. În acest moment, echipa bănățeană a căzut pe locul 9, care nu duce în play-off, sub Călărași și echipa din județul Vrancea.

Săptămâna aceasta, antrenorul lui Poli, Pero Milosevic, a avut motive de bucurie, deoarece a absolvit cursul de Master Coach și a fost declarat cel mai bun antrenor de handbal din Muntenegru. Echipa nu i-a dat însă motive de optimist, după ce la Focșani, nu a marcat deloc în primul sfert de oră. În minutul 16, Marjanovic a marcat pentru 7-1. Poli a trebuit să fugă tot meciul în urma gazdelor. După 12-8 la pauză, Poli a reușit să revină în repriza a doua. În minutul 53, Baican a egalat la 17, dar gazdele au revenit la conducere și nu au cedat victoria acasă.

Cei mai buni marcatori pentru Poli au fost Sadoveac și Marjanovic, cu câte 5 goluri fiecare, urmat de Milosevic, Șomlea, Fenici și Baican, cu 2 goluri fiecare, iar Neamțu și Cîmpan au marcat 1 gol fiecare. La Poli nu a jucat Păiuș, accidentat. Cel mai bun marcator pentru Focșani a fost Sasa Marjanac, cu 6 goluri.

Poli are din nou meci acasă joi, de la ora 17, cu CSM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ