DISTRIBUIȚI

SCM Poli s-a impus cu 36-27 în jocul cu CSM Vaslui, unul dominat de gazde în mare parte. Succesul i-a readus pe timișoreni pe loc de play-off, deoarece momentan au urcat pe locul 7.

Partida a fost echilibrată în primele 18 minute, după care Poli s-a desprins la o diferență tot mai confortabilă.După 18-15 la pauză, diferența a crescut tot mai mult în repriza a doua, până la un avantaj de 9 goluri. În acest context, au primit minute și jucătorii tineri. Cel mai bun marcator al lui Poli a fost Marjanovic, cu 11 goluri, urmat de Baican, cu 5 goluri, Șomlea și Năstăsie, cu 4 goluri fiecare, Milosevic și Fenici, cu 3 goluri fiecare, Enculescu și Trif, cu 1 gol fiecare. În poartă, Babasafari și Tcaciuc au avut intervenții bune, iar Cîmpan a lipsit din pricina unei accidentări. Pentru Vaslui, Khadkevich a fost cel mai bun marcator, cu 7 goluri.

Pero Milosevic a fost mulțumit de prestația echipei sale. ”Așa trebuie să și jucăm. Nu a fost ușor în primele 20 de minute, dar am jucat bine pe parcursul celor 60 de minute. Am controlat jocul și în prima repriză, dar lor le-au intrat niște aruncări care nu trebuiau să intre. Am făcut și lucruri bune, și greșeli. În repriza a doua ne-am apărat bine, știam în fiecare moment ce avem de făcut în atac. În prima repriză, Babasafari și în a doua Tcaciuc au apărat bine. Fodorean a avut ghinion și nu a dat primul joc pentru echipă. Îmi felicit jucătorii și felicit adversarul, pentru un meci corect. Dacă nu eram montați, ne bătea Vasluiul. Nu avem meciuri ușoare”, a punctat antrenorul timișorenilor.

În tur, la Vaslui, gazdele au câștigat cu 28-24, dar acum a fost cu totul alt meci. ”Având în vedere că primele 20 de minute am jucat de la egal la egal, nu știu ce s-a întâmplat pe parcursul meciului. De la diferența de un gol-două am cedat pur și simplu. De fapt, cred că după statistica pe care am văzut-o, greșelile tehnice și ratările din situațiile unu la unu cu portarul au făcut această diferență. Greșelile personale au făcut diferența în această seară, din păcate pentru noi. Noi ne așteptam să luăm cel puțin un punct aici, dar ce a fost în teren a fost cu totul altceva”, a spus portarul moldovenilor, Bogdan Pralea.

SCM Poli are meci din nou meci joia viitoare, de la ora 17, pe terenul lui CSM București.

LĂSAȚI UN MESAJ