Pista de biciclete de la Utvin până în Serbia nu era dorită de autorități, air acum, primăria și consiliul județean se bat pe ea! În martie expiră cei cinci ani de când obiectivul a fost realizat pe fonduri europene, și Administrația Bazinală a Apelor Banat nu va mai administra pista. Ei bine, o vor și Robu, și Dobra.

Anterior, Călin Dobra a declarat în plenul consiliului județean că nu va prelua pista. Robu spune că acum o vrea chiar Primăria Municipiului Timișoara. ”I-am cerut domnului Titu Bojin să transfera pista de biciclete la Municipiul Timișoara, pentru că ABA Banat nu are vocația, posibilitățile, resursele să întrețină acea pistă. E foarte bine că a fost făcute. Dar bicicliștii se plâng că nu e întreținută. Noi ne asumăm răspunderea. ABA Banat are alte prerogative”, a spus Robu. Edilul a cerut pista acum o săptămână.

Ei bine, după se pare că a ”sărit” și CJT să ceară pista pe care în ianuarie nu o dorea. Robu l-a și ironizat pe Dobra pentru agitația sa pentru anunțurile referitoare la centura de sud și autostrada Timișoara-Moravița. Robu e supărat că Dobra susține că CJT a cerut sala polivalentă de mare capacitate. ”Este o făcătură. Dacă intrăm în detalii, s-ar putea ca cineva să iasă rău de tot cu povești de genul acesta. Dacă există un document, nu poate fi decât fals”, a spus Robu, cu referire la faptul că instituția sa a făcut primele demersuri pentru a solicita investiția.

Pista are 35 de km, iar Robu spune că nu e problemă ca primăria să aibă bunuri în afara teritoriului orașului.

foto: dariusjula.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ