DISTRIBUIȚI

PMP Timiș anunță, rând pe rând, candidați pentru primăriile rurale din județ. Deocamdată, filiala nu a anunțat cei mai așteptați candidați pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș.

Deocamdată, au fost anunțați candidați pentru Sacoșul Turcesc și Uivar. La Sacoșul Turcesc, candidatul este Emanoil Hârceagă, actualul viceprimar. ”Nu vreau să criticăm ce s-a făcut sau nu s-a făcut înainte. Vreau să spunem ce vom face să aducem comuna noastră la standarde europene, să fie în fruntea comunelor din județul Timiș. Sacoșu Turcesc este o comuna cu șapte sate, se întinde pe 13 hectare, și e greu de gestionat, cred că o pot gospodării alături de consilieri”, a spus Emanoil Hârceagă.

Pentru Uivar, candidatul este Bogdan Săvulescu, în prezent consilier local. ”Eu sunt consilier local în comuna Uivar de 8 ani. Am făcut destule lucruri împreună cu echipa. În continuare, cred că sunt multe probleme de rezolvat la nivelul comunei, formată din 4 sate, cu peste 3000 de locuitori. Ne-am gândit că principala problemă este să aducem gazul în comună. Ne gândim la accesarea de fonduri europene, și la modernizarea unor poduri și podețe”, a spus Bogdan Săvulescu.

Președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean, spune că în câteva săptămâni va anunța candidații pentru Timișoara și CJT, deoarece vrea să îi cântărească bine, pentru că la nivelul județului, consideră că nu s-a făcut nimic. ”În județ în ultimii opt ani nu s-a făcut absolut nimic. Nu există un proiect major cu care județul Timiș să se laude, nu pasaje, asfaltări. Vorbim de un spital regional, investiții majore, un stadion pe măsura orașului. Sunt orașe care s-au dezvoltat, precum Sibiu, Cluj, Oradea, Arad, Iași, Brașov”, a declarat Sânmărtinean.

Cornel Sânmărtinean a spus că partidul său va vota orice guvern de dreapta.

LĂSAȚI UN MESAJ