DISTRIBUIȚI

Delegările din arbitrajul românesc par adesea ciudate și cu siguranță, cele din Liga 2 nu fac excepție. Pentru partida dintre Ripensia Timișoara și Dunărea Călărași, Comisia Centraul a Arbitrilor l-a trimis pe băimăreanul Cristian Codrea, care primăvara trecută, a făcut praf două meciuri pe Stadionul Electrica.

Prima dată, Codre a făcut mari greșeli în favoarea celor de la ACS Poli, la un meci cu Ripensia. Gazde erau cei de la Poli, într-un meci de la început de retur. Ulterior, în mai, Codrea a arbitrat meciul dintre ACS Poli și U Cluj, terminat 3-0 pentru ardeleni. La 0-0, băimăreanul a inventat cu nonșalanță maximă un penalti în favoarea ardelenilor. De altfel, sursele noastre spun că după joc, Codrea le-a zis cu tupeu celor de la ACS Poli să nu comenteze, pentru că i-a ajutat în meciul cu Ripensia!

Ulterior, Codrea nu a mai arbitrat niciun joc de Liga 2, în sezonul trecut. Cel mai probabil, observatorul fevronia Ion nu i-a dat nota ”de trecere” (conform cutemelor CCA, 8,4. Sezonul trecut, delegările la Liga 2 le făcea băimăreanul Zoltan Szekely, retras între timp de la această activitate. În prezent brigăzile pentru Liga 2 le stabilește Augustus Constantin. Sezon nou, oameni noi. În acest sezon, Codrea a primit câteva meciuri.

Iertat probabil, Cristian Codrea a arbitrat de la început de sezon patru partide de Liga 2. Nici mult, nici puțin, dar etapa trecută a fost rezervă la derby-ul Poli-Rapid. Acum, va fi central,din nou pe Electrica, și sperăm să nu fie „bântuit” de greșelile comise în trecut pe același stadion. Din brigadă mai fac parte tușierii Radu Despa, din Baia Mare, Alina Mihoc, din Arad, precum și rezerva Andrei Țiții din Sibiu.

În ceea ce privește meciul de la Chiajna, und eva juca Poli, arbitrul de centru este piteșteanul Robert Avram, cu asistenții Florin Iacob din Constanța, Ionuț Bobe din Videle și rezervă Claudiu Marcu, din Constanța.

foto: scoaladearbitri.ro

LĂSAȚI UN MESAJ