DISTRIBUIȚI

Un bărbat suspect de furturi din autoturisme a fost prins dimineața aceasta de polițiști și dus la sediu pentru audieri. Omul este bănuit că a spart mai multe mașini în ultimele trei luni, iar după perchezițiile în trei localități, s-au găsit mai multe bunuri care provin, cel mai probabil, de la cei păgubiți.

La acțiune au participat poliţiştii Secției 3 Timișoara, sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Timișoara. Oamenii legii au făcut trei percheziții domiciliare, în Timișoara, Giroc și Orțișoara. Acțiunea a avut loc în cadrul unui dosar penal instrumentat la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, în care se fac cercetări pentru furt calificat. Suspectul, un bărbat de 34 de ani, e bănuit că a spart mai multe mașini în perioada decembrie 2019- februarie 2020, pe raza municipiului Timișoara.

De la cei locații unde s-au făcut percheziții domiciliare s-au ridicat cinci telefoane mobile, 1139 de cartușe cu țigarete netimbrate, cinci cartele telefonice, un aparat electroșocuri și șase genți de damă. Suspectul a fost condus pentru audieri la sediul poliției. Omul de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș. Poliția cercetează întreaga activitatea infracțională a suspectului.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale și specialiști criminaliști.

foto: autoblog.md

LĂSAȚI UN MESAJ