DISTRIBUIȚI

FRF a decis astăzi după prânz să oprească toate competițiile de fotbal și futsal din țară, la scurt timp după decizia Federației de Baschet. Interdicția e valabilă pentru toate competițiile la nivel național și județean, și firește, sunt afectate și Ripensia și ASU Poli.

Ripensia a făcut conferința pentru meciul de la Ploiești cu Petrolul, programat duminică, joi la ora 13. Înainte ca FRF să anunțe oficial, Alexandru Pelici a spus că personal, nu în numele clubului, crede că decizia e bună. ”Din punctul meu de vedere personal, cred că ar fi mai bine să se întrerupă. E deja un sentiment de nesiguranță, că jucăm sau nu jucăm. Nu ești concentrat 100% pe fotbal, mintea îți merge mai departe, la familie, la prieteni. Cred că ar fi mai bine să nu se joace. Putem juca miercuri-sâmbătă. Sunt campionate în care se joacă așa. De asta avem antrenori, preparatori fizici. Din punctul meu de vedere, pentru asta te antrenezi, nu să joci 13 meciuri pe an, unul pe săptămână. Nu sunt de acord cu cei care se plâng”, a declarat Pelici.

ASU Poli ar fi trebuit să joace acasă cu Turris și clubul și-ar fi dorit să se joace. De altfel, alb-violeții sunt afectați financiar, deoarece la meciuri adunau bani din bilete și donații. ”Ce să facem? Ne supunem deciziilor. Noi am fi dorit să se joace meciurile. Dar asta e. Sănătatea e pe primul plan. Vom opri și antrenamentele, vom vedea cum, deocamdată au trecut doar două ore de la anunț. Ne afectează, pentru că salarii tot va trebui să dăm jucătorilor, chiar dacă nu avem meci. Ne vom concentra în perioada următoare pe atragerea de noi membrii cotizanți și vânzarea de materiale promoționale”, ne-a declarat liderul asociației fanilor poliști Druckeria, Sebastian Novovici.

LĂSAȚI UN MESAJ