DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu și niciun politician liberal din Timiș nu au fost la Biroul Permanent Național de luni, unde a participat Vergil Chițac, politicianul constănțean confirmat cu coronavirus. În contextul haosului din politica centrală, Robu e de părere că tot e nevoie de un guvern cu majoritatea parlamentară, chiar dacă țara e amenințată de epidemia cu Covid-19.

Președintele PNL a comentat ce s-a întâmplat după ce Florin Cîțu a renunțat să mai fie premierul propus. ”Depinde ce se va întâmpla în continuare. Președintele Iohannis a zis că noi ne dorim să intrăm în normalitate, să facem un guvern care să aibă suportul parlamentar. E foarte simplu acum să faci demagogie, să spui că întâi se apără interesele țării. Dacă dacă nu e o majoritatea care să susțină cu forță guvernul, nu putem vorbi de o prestație guvernamentală eficient, oricât de buni ar fi miniștri. Guvernul nu îți poate îndeplini misiunea. Vom vedea ce se va întâmpla, eu sunt preocupat de soarta orașului mai mult”, a spsu Robu, întrebat de ultimele evenimente politice de la nivel național.

PNL nu și-a stabilit încă toți candidații la funcția de primar pentru UAT-urile din Timiș. Robu a precizat că mai e nevoie de nume pentru zece primării. Între acestea, și bogata comună periurbană Giroc.

LĂSAȚI UN MESAJ