DISTRIBUIȚI

Alerta de coronavirus devine tot mai serioasă, în contextul în care s-au confirmat 73 de cazuri în România. Deși unele voci care creau panică anunțau că se închide mall-urile, deocamdată, Shopping City Timișoara și ”sora” de la Deva vor reduce programul, de luni, 16 martie.

Programul nu va mai începe la 10 șis e va termina la 22, ci va fi între 12-20, de 8 ore. Acest lucru e valabil pentru magazine  și cinem dar hypermarketul Carrefour și farmaciile din incinta mall-ului din Calea Șagului vor funcționa cu programul normal. ”Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial își va ajusta programul de funcționare. Acesta va fi deschis în intervalul 12:00-20:00. De asemenea, hipermarketul și farmaciile își păstrează programul normal, în timp ce în cazul Cinema City programul este identic cu cel al centrului comercial (ultima proiecție va începe la ora 20:00)”, transmit cei de la Shopping City.

Centrul comercial va acorda o mare importanță igienei, în continuare. ”Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-ului. Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igienizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrului comercial. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar mall-ul este aerisit în mod natural periodic”, mai transmit cei de la mall-ul din sudul Timișoarei.

De precizat că de câteva zile, într-o sală de cinema, nu pot fi mai mult de 100 de persoane. De asemenea, primăria a interzis înotul în piscine publice, cum există la sala de fitness din Shopping City.

foto: facebook.com/shoppingcitytm, Remus Daescu

LĂSAȚI UN MESAJ