DISTRIBUIȚI

De luni, România a intrat în starea de urgență pentru a împiedica răspândirea violentă a infecției cu noul coronavirus. Tot mai multe măsuri se aplică și în Timișoara, unde și Societatea de Transport Public impune unele reguli, pentru siguranța șoferilor.

Astfel, la autobuze și troleibuze, unde nu există o cabină, precum cea a vatmanului la tramvaie, nu se mai urcă pe ușa din față. De asemenea, este o sfoară pusă în dreptul primelor scaune. ”Pentru siguranța călătorilor și șoferilor de pe liniile de autobuz și troleibuz ale Societății de Transport Public Timișoara, accesul în mijloacele de transport în comun se va face pe ușile 2, 3 și 4, cu excepția tramvaielor, începând cu data de 16 martie”, anunță STPT.

În continuare, în mijloacele de transport în comun există dozatoare cu dezinfectant. ”Precizăm că toate mijloacele de transport în comun scoase în traseu sunt dezinfectate cu cloramină și igienizate, fiind dotate cu dozatoare cu dezinfectant”, mai transmite societatea primăriei timișorene.

Deocamdată, STPT nu a anunțat că va reduce numărul de mijloace de transport în comun, dar în starea de urgență, de la nivel central, se pot lua și asemenea măsuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ