DISTRIBUIȚI

După ce de luni, Shopping City Timișoara și-a redus programul, de marți, la fel va face și Iulius Town. Concret, ambele mall-uri din Timișoara vor funcționa cu programul 12-20, zilnic, în loc de 10-22. Dar nu pentru orice magazin din incintă. Alte centre comerciale din oraș au anunțat decizii similare.

Măsurile sunt aplicate în contextul alertei de coronavirus. Iulius Town anulase deja toate evenimentele și sistase activitatea caruselului. La Auchan și farmacii, programul rămâne normal. ”Începând de marți, 17 martie 2020, toate mall-urile din portofoliul companiei IULIUS, inclusiv Iulius Town Timișoara, vor funcționa după un program redus, în intervalul orar 12.00 – 20.00. Măsura va fi valabilă până pe 31 martie 2020, cu posibilitatea de a fi prelungită. Excepție fac hypermarketul Auchan, farmaciile și drogheriile”, se arată într-un comunicat Iulius Town.

În mall se utilizează 100% aer proaspăt la ventilație, există dezinfectant la recepție. Se folosește metoda de dezinfecție prin nebulizare și se șterg suprafețele cu contact direct. Restaurantele și cafenele asigură servicii de livrare la domiciliu. ”Totodată, capacitatea de locuri din zona de food court Iulius Town Timișoara a fost redusă cu cel puțin 30%, pentru a permite o distanță considerabilă între mese. Cu același scop, majoritatea restaurantelor și cafenelelor asigură serviciul de home delivery, direct sau prin intermediari”, se arată în comunicatul mall-ului.

De asemenea, parcarea de la Auchan va fi gratuită. ”Ca o excepție, în ansamblul Iulius Town Timișoara, parcarea subterană Mall Parking, amplasată sub hypermarketul Auchan, va fi accesibilă fără plată, fiind o măsură menită să faciliteze accesul clienților către locațiile cu produse de strictă necesitate”, mai anunță grupul Iulius.

Alte magazine care și-au redus programul sunt Kappa Center, care de luni până sâmbătă are deschis în intervalul 12-18, Galeria 1, cu program de luni până vineri între 10-19 și sâmbăta, între 10-18, dar și Euro, cu program 9-18 în timpul săptămânii și 9-16 (ca și până acum) sâmbăta. La nivel național, magazinele MobExpert au anunțat că miercuri au ultima de lucru, iar livrările se mai fac până vineri inclusiv.

foto: facebook.com/pg/IuliusTownTM

LĂSAȚI UN MESAJ