DISTRIBUIȚI

Luni, dintr-un exces de zel al Poliției Locale, în Timișoara unele saloane de înfrumusețare au fost nevoită să închidă funcționarea. Primarul Nicolae Robu a explicat că a fost o confuzie și deocamdată, doar sălile de fitness nu au voie să funcționeze. Între timp, saloanele au redeschis de marți.

Robu spune că a fost o confuzie. „Nu mi-am putut imagina că se va face o combinație între ce am decis eu și faptul că într-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, care se referă la saloanele de întreținere unde vin peste 50 de persoane. Și atunci, au pus hârtii pe ușile și geamurile saloanelor că fiecare salon de înfrumusețare, coafor, trebuie să-și închidă activitatea. Nu a fost cazul să luăm o astfel de decizie, ce s-a întâmplat a fost total străin de mine. Îmi pare rău de aceasta agitație, dar de îndată ce am semnalat, mi s-a și răspuns”, a spus Robu la conferința de presă săptămânală.

De altfel, saloanele au anunțat că de marți, redeschid porțile. Majoritatea centrelor de înfrumusețare cer clientelor să nu vină dacă au simptome de răceală.

Primarul Timișoarei a făcut și un apel la calm și a precizat că trebuie să muncim în continuare, pentru că oricum perioada alertei de coronavirus va avea un impact economic negativ. ”Trebuie să muncim eficient, pentru că dacă vom avea o criză financiară profundă, vom avea mult de suferit până ne vom redresa. Dacă nu se poate să lucreze de la domiciliu, de la distanță, lumea trebuie să meargă la lucru. Dacă nu s-au luat măsuri de oprire a activității, să își vadă de treabă, cu respectarea tuturor măsurilor de precauție”, a mai spus Nicolae Robu.

foto: salonglass.ro

LĂSAȚI UN MESAJ