DISTRIBUIȚI

Măsurile luate în contextul pandemiei de coronavirus devin tot mai dure, inclusiv în România și Timișoara. De joi, 19 martie, Societatea de Transport în Comun Timișoara va limita mijloacele de transport, dar nu la orice oră. Vor fi intervale orare când se va circula la 30 de minute!

Măsura nu va viza orele de vârf. ”Începând cu data de 19 martie 2020, programul mijloacelor de transport în comun din Timișoara va fi limitat, pentru prevenirea și combaterea virusului COVID – 19 (coronavirus).  Astfel, între orele 04.00 și 09.00 și 15.30 și 18.30 toate mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara vor circula după program normal. În afara intervalelor amintite, mijloacele de transport în comun vor circula o dată la jumătate de oră pe toate liniile”, transmite STPT într-un comunicat de presă. .

Programul nou, pentru intervalul care nu este considerat de vârf, va fi afișat pe site-ul societăți și în stații. ”Noul program al mijloacelor de transport în comun va fi afișat în toate stațiile S.T.P.T. și pe site-ul www.stpt.ro”, mai transmite STPT.

foto: facebook.com/pg/stpt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ